dilluns, 14 de maig de 2018

El PANELL INTERACTIU, més enllà de la llibreta interactiva.Bon dia a tots, 

De vegades no sabem com utilitzar noves metodologies dins de l'aula  i continuem treballant  de la mateixa manera,  encara que  ens agradaria canviar. Els nostres companys Pedro Mayor i Jorge  Cano si han aconseguit canviar la forma de treballar a les seues classes, hui us explicarem que han fet.

Al  nostre centre hi ha una gran oferta de cicles formatius i molts d'ells tenen un caràcter eminentment tècnic, com ara el cicle formatiu de grau mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques.  

El que  Pedro i Jorge han fet és adaptar la metodologia de les Llibretes  Interactives a les seves necessitats, així  han creat amb els seus alumnes de segon de EIA panells interactius, que representen les instal·lacions comunes d'accés als serveis de telecomunicacions dels edificis de vivendes de quatre plantes, on es diferencies els habitacles, espais i tots els elements que ha d'haver-hi. 

D'aquesta forma els alumnes interpreten la documentació tècnica, com són els plànols o la normativa però també es plantegen la distribució dels elements per adaptar-los a la realitat. Per altra banda es considera també l'estètica del treball realitzat, l'ús de diferents eines i s'aconsegueix una visió reial del treball que realitzaran professionalment més endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada